• darkblurbg

Laat al je facetten schitteren als Office Manager bij Timantti Interim Executives

Office Manager (20/24 uur) Utrecht


Ben jij als allround Office Manager toe aan een werkplek waar je met een flinke dosis nieuwsgierigheid, zelfstandigheid en een kritische blik écht verschil kan maken? Lees dan zeker verder.

Office Manager met drive voor verbetering

Wij zoeken een Office Manager die niet alleen praktisch invulling geeft aan zijn/haar taak, maar die verder kijkt dan dat. Jij ziet wat Timantti, als groeiend interim management bureau, nodig heeft om te kunnen groeien met behoud van service en klantgerichtheid. Jij hebt de drive om (financiële) processen te verbeteren. Uiteraard houd jij je ook bezig met administratieve en personeelsgerichte zaken en je blinkt uit in klantcontact. Je werkt met plezier en bent het visitekaartje van ons bedrijf.

Wat wij bieden

De term Office Manager (20/24 uur per week) klinkt alsof je veel ‘’at the office’’ aanwezig moet zijn, maar niets is minder waar. Je kunt jouw functie goed uitvoeren vanuit huis, wekelijks ben je 1 dag in Utrecht op kantoor aanwezig. De overige dagen werk je vanaf de werkplek die jou uitkomt. Daarnaast bieden we jou:

Kernwaarden die verbinden: Onze kernwaarden "elegance over ego" en "excelleren in alles wat we doen" geven ons richting. Wij streven naar plezierige resultaten en een positieve impact op organisaties en mensen.

Work hard, play hard: Wij geloven dat je regelmatig de tijd moet nemen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen uit te proberen en/of je te vervelen. Zo doen we inspiratie en energie op die we weer meenemen naar onze opdrachtgevers.

Werken met impact wordt beloond: Salarisindicatie €3.500 - €4.300
Je kan bij ons dan ook een goed salaris verwachten, een salaris dat matcht met jouw ervaring en de beoogde resultaten.

Wat je gaat doen

Jouw taken als Office Manager zijn heel veelzijdig, zo veelzijdig dat het bijna niet te vatten is in een opsomming, maar we doen toch een poging. Graag geven we in een persoonlijk kennismakingsgesprek meer tekst en uitleg over wat je zoal gaat doen.

  • Je bent verantwoordelijk voor het integraal beheer van bedrijfsvoeringsprocessen, denk hierbij aan: tijdig plannen en ondersteunen van intake, onboarding, opdrachten evaluatie, klantgesprekken  en de bijbehorende documentatie tijdig klaar maken en archiveren. Ervaring met Office 365, exact online en visio is hierbij een pré. 
  • Jij verzorgt de financiële administratie, denk hierbij aan: facturatie – boekhoudkundige taken – beheer urenstaten
  • Je biedt interne ondersteuning aan diverse activiteiten, denk hierbij aan: planning van vergaderingen, afspraken en trainingen – agendabeheer – organisatie bedrijfsuitjes – zorg dragen voor plezierige werkomgeving
  • Je zet je in voor het eventmanagement van ‘De dag van de interim manager’

Wie wij zijn

Timantti, Fins voor diamant, biedt helder, scherp en transparant management in alle facetten. Wij hebben hierbij aandacht voor zowel de resultaat als mens. Niet voor niets is ''elegance over ego'' één van onze kernwaarden. Onze experts combineren vakmanschap en ervaring voor een unieke aanpak. Met bewezen track-record, diversiteit en frisse energie. Wij zijn en zoeken mensen met persoonlijkheid. Met jouw persoonlijkheid en expertise maak je het verschil en kan je samen verder bouwen. Ontdek een frisse kijk op interim management bij Timantti. Samen bereiken we successen, genieten we van plezierige resultaten en creëren we een betrokken en positieve werkomgeving.

Tijd voor actie

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière? Neem vandaag nog contact op met Rachel Notenboom (tel: Bel 030 2027486  of mail aangenaam@timantti.nl) en ontdek de mogelijkheden bij Timantti Interim management.

Rachel Notenboom

Charo Narvaez

Harm de Boer

Welkom bij Timantti