• darkblurbg

Afwisselende opdrachten voor managers

VACATURE: INTERIM MANAGER


Ben jij als doorgewinterde manager toe aan afwisselende opdrachten? Verlang jij naar een omgeving waar iedere opdracht een verschil maakt? Maak dan de stap naar Timantti – Interim Executives. Bij Timantti geloven we in dat wat jij meebrengt: de kracht van ervaring, een mooie persoonlijkheid en de aandacht voor verbinden. Met dit in je rugzak bieden wij een wereld van kansen, impact en stevige veranderopdrachten in autonomie. Klaar voor een nieuwe stap? Sluit je aan bij Timantti en breng jouw ervaring tot leven voor maximale impact!

Waarom je aan de slag wil als interim manager:
Zodra je als interim manager bij ons aan de slag gaat ben je verzekerd van uitdagende veranderopdrachten. Jij weet het verschil te maken, doelen te behalen en dit in vertrouwen te bewerkstelligen. Duurzame impact is hierbij de kern. Je komt niet even binnenvliegen om zaken recht te zetten en het vervolgens weer los te laten. Jij ziet de mens in de organisatie en gaat voor de lange termijn oplossing. Als je opdracht afgerond is, laat je een goed resultaat en een team dat vol vertrouwen verder kan achter. Zo ben je verzekerd van mooie afwisselende opdrachten, veel voldoening in je werk en bouw je niet alleen aan organisaties, maar verstevig je ook je eigen management skills.

Wat wij bieden:

  • Een unieke reis: Ontdek verschillende bedrijven en sectoren! Bij Timantti Interim management krijg je de kans om jouw expertise toe te passen in diverse organisaties. Elke opdracht is een avontuur op zich, met nieuwe perspectieven en leerervaringen.
  • Uitdagende verandertrajecten: Bewijs jouw leiderschap in krachtige verandertrajecten. Wij zetten in op meetbare resultaten en een impact die blijvend is.
  • Vrijheid en samenwerking: Vind de ideale balans tussen vrijheid en samenwerking. Geef zelf vorm aan jouw opdracht, terwijl je deel uitmaakt van een hecht team van professionals. Deel kennis en leer van collega's die jouw passie delen. Wij staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen.
  • Kernwaarden die verbinden: Onze kernwaarden "elegance over ego" en "excelleren in alles wat we doen" geven ons richting. Wij streven naar plezierige resultaten en een positieve impact op organisaties en mensen.
  • Work hard, play hard: Geniet van onbeperkt aantal vakantiedagen. Wij geloven dat je regelmatig - misschien wel zodra je kan en wilt - de tijd moet nemen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen uit te proberen en/of je te vervelen. Zo doen we inspiratie en energie op die we weer meenemen naar onze opdrachtgevers.
  • Werken met impact wordt beloond: Pak je een stevig verandertraject aan, dan staat daar natuurlijk iets tegenover. Je kan bij ons dan ook een goed salaris verwachten, een salaris dat matcht met jouw ervaring en de beoogde resultaten.

Wie wij zoeken:

Jij bent een medior of senior manager die onze kernwaarden omarmt en het beste uit zichzelf willen halen. Als betrouwbare, ervaren management professional die openstaat voor nieuwe uitdagingen, verwelkomen wij jou met open armen in ons team.

Wie wij zijn:
Timantti, Fins voor diamant, biedt helder, scherp en transparant management in alle facetten. Wij hebben hierbij aandacht voor zowel de resultaat als mens. Niet voor niets is ''elegance over ego'' één van onze kernwaarden. Onze experts combineren vakmanschap en ervaring voor een unieke aanpak. Met bewezen track-record, diversiteit en frisse energie. Wij zijn en zoeken mensen met persoonlijkheid. Met jouw persoonlijkheid en expertise maak je het verschil en kan je samen verder bouwen. Ontdek een frisse kijk op interim management bij Timantti. Samen bereiken we successen, genieten we van plezierige resultaten en creëren we een betrokken en positieve werkomgeving. 

Tijd voor actie
Klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière? Neem vandaag nog contact op met Rachel Notenboom (tel: Bel 030 2027486  of mail rachel@timantti.nl) en ontdek de mogelijkheden bij Timantti Interim management.

Rachel
Notenboom

Charo
Narvaez

Harm
de Boer

Meer weten? Neem contact met ons op.