• darkblurbg

Delen, inspireren en ontmoeten

Wij gaan door!

De dag van de interim manager 2024 

Nog steeds kijken wij met een glimlach en een gevoel van trots terug op de eerste editie van ‘De dag van de interim manager’. Voor ons was het dan ook geen twijfel, er moest een vervolg komen.

Daarom zijn wij blij om te kunnen mededelen dat op 18 januari 2024 de tweede editie plaatst vindt van dit event waarop wij:

  • het interim management vak vieren
  • vakkennis delen
  • inspireren

Op dit moment zijn wij achter de schermen al vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Wie er komen spreken en waar het gaat plaatsvinden dat houden we nog even geheim. Maar dat dit weer een inspirerende editie wordt, daar zijn we zeker van.

Dus save the date:

18 januari 2024 – De dag van de interim manager

 

Deze dag roepen wij niet alleen in het leven om het vak te vieren, maar meer nog om vakkennis te delen, adviezen te geven, te ontmoeten en nieuwe ideeën te creëren.

Timantti - het hele jaar door inspiratie

Voor jou als interim manager kan het een uitdaging zijn om jezelf van nieuwe kennis en informatie te voorzien die jou in je functie laten groeien. Je werkt namelijk niet, zij aan zij, met collega’s die precies hetzelfde doen als jij en waar je mee kunt sparren. Daarom willen wij interim managers vinden tijdens ‘De dag van de interim manager’. Daarnaast delen wij regelmatig vakinhoudelijke content om je te inspireren. Deze vind je op onze blogpagina >>

Oceaan

Wereld Oceanen Dag

08-06-2023

“The sea, once cast its spell, it holds one in its net of wonder forever - Jacques Co… Lees meer

Harm De Boer Blog (1)

Succesvol en blijvend veranderen

25-05-2023

Succesvol en blijvend veranderen, is een hele uitdaging! Vaak wordt er bij een ver… Lees meer

IMG 20230421 WA0019

Invest International

15-05-2023

Invest International is in korte tijd opgebouwd als organisatie, met als doel om via… Lees meer

Web Nothing Will Work Unless You Do (1)

‘’Nothing will work unless you do.’’

01-05-2023

Van kleins af aan krijg ik te horen dat het lijkt alsof dingen me aan komen waaien. A… Lees meer

Volg ons het hele jaar door op:


Disclaimer
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens uitsluitend voor organisatie van 'De dag van de interim manager'. Uiteraard houden wij ons aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming. Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens, stuur dan een persoonlijke mail naar: privacy@timantti.nl