• darkblurbg

Delen, inspireren en ontmoeten

Het interim management vak is een vak apart. De plek die jij als interim manager inneemt in een bedrijf / organisatie is uniek. Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van de interim manager’. De dag waarop jij én het interim management vak centraal staan. Deze dag roepen wij niet alleen in het leven om het vak te vieren, maar meer nog om vakkennis te delen, adviezen te geven, te ontmoeten en nieuwe ideeën te creëren. Om zo verdieping te geven aan het interim management en samen successen te vieren.

Deze dag roepen wij niet alleen in het leven om het vak te vieren,
maar meer nog om vakkennis te delen, adviezen te geven, te ontmoeten en te inspireren.

De dag van de interim manager 2022

Op 18 januari 2022 is het eerste viermoment van ‘De dag van de interim manager’. Hoe deze dag er uit gaat zien? Dat bepalen we graag samen met jou. Wij nodigen jou, met jouw expertise uit om mee te bouwen aan dit event. Onze wens is dat het een event wordt waar jij vakgenoten kan ontmoeten, waar volop de ruimte is om ideeën en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Houd onze kanalen in de gaten en zet 18.01.2022 in je agenda.  

Het hele jaar door inspiratie

Voor jou als interim manager kan het een uitdaging zijn om jezelf van nieuwe kennis en informatie te voorzien die jou in je functie laten groeien. Je werkt namelijk niet, zij aan zij, met collega’s die precies hetzelfde doen als jij en waar je mee kunt sparren. Daarom is ‘De dag van de interim manager’ meer dan één viermoment in het jaar. Het is een platform waar jij als interim manager je kunt laten inspireren, anderen kunt adviseren en ontmoeten door middel van ervaringsverhalen, (online)brainstormsessies, blogs, podcasts etc. waar jij een bijdrage aan wilt leveren. Ook andere initiatieven zijn meer dan welkom. Graag bouwen wij samen met jou aan het interim management vak.
Bouw jij mee? Want dat is waar ‘De dag van de interim manager’ voor staat.

Bouw mee

Ben jij of ken jij een interim manager die als mens en in het vak excelleert? Laat dan hieronder je contactgegevens achter of stuur een e-mail naar aangenaam@timantti.nl. Graag nemen wij contact met jou op om waardevolle content te creëren. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen, uitdagingen en vraagstukken.

Vrolijke Manager

De vrolijke interim manager

14-09-2021

Een paar maanden geleden vroeg iemand mij wat mijn beroep was. Vol trots vertelde ik… Lees meer

Rachel Column

Een dag uit het leven van een manager

08-07-2021

Als manager kan je in allerlei situaties terechtkomen. Rachel Notenboom is actief als… Lees meer

Marjolijn Blog

Laptop VS vingerverf

20-05-2021

''Werkende moeder zijn in deze maatschappij is niet makkelijk. Je moet namelijk werke… Lees meer

Charo Blog Website

Contextueel leiderschap

30-04-2021

Contextueel leiderschap Als interim manager wordt mij regelmatig gevraagd in welke s… Lees meer

Volg ons het hele jaar door op:


Disclaimer
Het meebouwen aan 'De dag van de interim manager's is geheel vrijblijvend. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens uitsluitend voor 'De dag van de interim manager' en het bijbehorende platform. Uiteraard houden wij ons aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming. Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens, stuur dan een persoonlijke mail naar: privacy@timantti.nl