• darkblurbg

Delen, inspireren en ontmoeten

Het interim management vak is een vak apart. De plek die jij als interim manager inneemt in een bedrijf / organisatie is uniek. Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van de interim manager’. De dag waarop jij én het interim management vak centraal staan. 

’De dag van de interim manager’ hebben wij in het leven geroepen om het prachtige interim management vak te vieren, vakkennis te delen, adviezen te geven, te ontmoeten en nieuwe ideeën te creëren. Om zo verdieping te geven aan het interim management en samen successen te vieren. Want hoe prachtig dit vak ook is, het gebrek aan ''echte’’ collega’s en sparringpartners kan een uitdaging zijn. Op 18 januari is er juist alle ruimte om te delen, te inspireren en te ontmoeten.

Deze dag roepen wij niet alleen in het leven om het vak te vieren, maar meer nog om vakkennis te delen, adviezen te geven, te ontmoeten en nieuwe ideeën te creëren.

De dag van de interim manager 20223

Op 18 januari 2023 is het eerste viermoment van ‘De dag van de interim manager’. Graag vieren wij samen met jou op deze dag het prachtige interim management vak. Bekijk hier het volledige programma. 

De dag van de interim manager:
18-01-2022
14:30 - 20:00 uur

Locatie:
VRIJ in Culemborg
Beusichemsedijk 17 Culemborg

Programma: 

14:30 uur
Ontvangst

15:00 uur
Opening ‘De dag van de interim manager’

15:15 uur
''De manager als contextmaker''
Spreker: Saskia Libs

16:15 uur
Pauze

17:00 uur
''De Geluksroute''
Spreker: Anne de Jong

18:30 uur
Afsluitende borrel 

20:00 uur
Sluiting

Delen, ontmoeten en inspireren:
Breid tijdens dit event je netwerk uit door te delen, te ontmoeten & te inspireren.


Aanmelden

Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van de interim manager’. Of je nu interim manager bent, of dat jouw functie hieraan gelinkt is. Jij bent welkom om deze dag met ons te beleven. Meld je hieronder aan en laat je inspireren op 18 januari 2023. Kosten voor deelname bedragen €129,95. 


Timantti - het hele jaar door inspiratie

Voor jou als interim manager kan het een uitdaging zijn om jezelf van nieuwe kennis en informatie te voorzien die jou in je functie laten groeien. Je werkt namelijk niet, zij aan zij, met collega’s die precies hetzelfde doen als jij en waar je mee kunt sparren. Daarom willen wij interim managers vinden tijdens ‘De dag van de interim manager’. Daarnaast delen wij regelmatig vakinhoudelijke content om je te inspireren. Deze vind je op onze blogpagina >>

Train G019f70140 1920

Het verschil dat positiviteit kan maken

20-10-2022

Soms zit het onverwachts tegen, maar heel vaak gaat het onverwachts ook gewoon goed.… Lees meer

St Antonius Ziekenhuis Wilfred Reinhard

Managen in de zorg, is dat nou heel anders?

27-09-2022

Als er één sector is die de afgelopen jaren een ongekende verandering heeft doorgemaa… Lees meer

Rachel

Wat is dat nou eigenlijk: werkgeluk?

22-09-2022

Het is deze week ‘De Week van het Werkgeluk’. Prachtig initiatief natuurlijk, waar wi… Lees meer

MKF Caroline Van Halteren 18

Hang jij aan het salarisinfuus?

19-09-2022

‘Mijn salaris is belangrijker dan werkgeluk.’ Een zin die je misschien niet snel zal… Lees meer

Volg ons het hele jaar door op:


Disclaimer
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens uitsluitend voor organisatie van 'De dag van de interim manager'. Uiteraard houden wij ons aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming. Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens, stuur dan een persoonlijke mail naar: privacy@timantti.nl