• darkblurbg

Delen, inspireren en ontmoeten

Het interim management vak is een vak apart. De plek die jij als interim manager inneemt in een bedrijf / organisatie is uniek. Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van de interim manager’. De dag waarop jij én het interim management vak centraal staan. 

’De dag van de interim manager’ hebben wij in het leven geroepen om het prachtige interim management vak te vieren, vakkennis te delen, te ontmoeten en nieuwe ideeën te creëren. Om zo verdieping te geven aan het interim management en samen successen te vieren. Want hoe prachtig dit vak ook is, het vinden van ''echte’’ collega’s en sparringpartners kan een uitdaging zijn. Op 18 januari is er juist alle ruimte om te delen, te inspireren en te ontmoeten.

Deze dag roepen wij niet alleen in het leven om het vak te vieren, maar meer nog om vakkennis te delen, adviezen te geven, te ontmoeten en nieuwe ideeën te creëren.

De dag van de interim manager 2023

Wij hebben een programma gemaakt waarbij er ruimte is voor zowel inhoud als contactmomenten. Wij zijn blij dat wij twee zeer ervaren, inspirerende sprekers hebben gevonden:

De dag van de interim manager:
18-01-2023
14:30 - 20:00 uur

Locatie:
VRIJ in Culemborg
Beusichemsedijk 17 Culemborg

Programma: 

14:30 uur
Ontvangst

15:00 uur
Opening ‘De dag van de interim manager’

15:15 uur
''De manager als contextmaker''
Spreker: Saskia Lips

16:15 uur
Pauze

17:00 uur
''De geluksroute: meer plezier met je teams''
Spreker: Anne de Jong

18:30 uur
Afsluitende borrel 

20:00 uur
Sluiting

Delen, ontmoeten en inspireren:
Breid tijdens dit event je netwerk uit door te delen, te ontmoeten & te inspireren.


Aanmelden

Graag vieren wij samen met jou ‘De dag van de interim manager’. Of je nu interim manager bent, of dat jouw functie hieraan gelinkt is. Jij bent welkom om deze dag met ons te beleven. Meld je hieronder aan en laat je inspireren op 18 januari 2023. Kosten voor deelname bedraagt €129,95.


Timantti - het hele jaar door inspiratie

Voor jou als interim manager kan het een uitdaging zijn om jezelf van nieuwe kennis en informatie te voorzien die jou in je functie laten groeien. Je werkt namelijk niet, zij aan zij, met collega’s die precies hetzelfde doen als jij en waar je mee kunt sparren. Daarom willen wij interim managers vinden tijdens ‘De dag van de interim manager’. Daarnaast delen wij regelmatig vakinhoudelijke content om je te inspireren. Deze vind je op onze blogpagina >>

Rachel Timantti

Lente gevoel op de werkvloer

21-03-2023

“ ‘t Is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente” Hoor je het al in je hoof… Lees meer

Ontdek De Zorg Timantti

''Ontdek de Zorg''

16-03-2023

''𝗛𝗲𝘆, 𝗱𝗮𝘁 𝗴𝗲𝗹𝗱𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗶𝗷!’’ Wij, als interim managers van Timantt… Lees meer

De Dag Van De Interim Manager 2023

Terugblik ‘De dag van de interim manager’

19-01-2023

Van confetti tot praktische tools De zon scheen uitbundig na weken vol regen, alsof… Lees meer

Haasten Naar De Kerst

In de eindsprint naar de feestdagen

08-12-2022

3,2,1, GO GO GO! Daar gaan we! Volop in de eindsprint naar de feestdagen! Weet je no… Lees meer

Volg ons het hele jaar door op:


Disclaimer
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens uitsluitend voor organisatie van 'De dag van de interim manager'. Uiteraard houden wij ons aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming. Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens, stuur dan een persoonlijke mail naar: privacy@timantti.nl