• darkblurbg

''Ontdek de Zorg''

Gepubliceerd op: 16-03-2023

''๐—›๐—ฒ๐˜†, ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท!โ€™โ€™

Wij, als interim managers van Timantti, gaan graag aan de slag binnen de ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐˜€๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ. Want wat is er mooier dan bijdragen aan een sector waar ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป?

In alle eerlijkheid: wat wij niet doen is meewerken in het primaire proces. Jazeker, wij voegen waarde toe en dat doen we ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐—บ๐—ฒ. Dit past volledig bij ons principe: elegance over ego. Zo werken er op dit moment meerdere van onze interim managers aan een opdracht in het Sint Antonius Ziekenhuis.
ย 
Maar wat het ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด is, zijn de spreekwoordelijke handen aan het bed. ๐——๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐˜๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป.
ย 
Nu ontmoeten wij in ons vak ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด: van omgeving, van beroep, van context en fan sfeer. Aan de slag gaan in de zorg kan die stap zijn! Mocht je in ons netwerk zitten en denken: โ€˜โ€™Hey, dat geldt voor mij!โ€™โ€™. Dan is dit het moment om eens een kijkje te nemen binnen de zorg. In de week van 13 t/m 17 maart is het de week van: โ€˜๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ญ๐—ผ๐—ฟ๐—ดโ€™ . Tijdens deze week kan je als potentiรซle ๐˜‡๐—ถ๐—ท-๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ontdekken of de zorg iets voor jou is รฉn welke mogelijkheden er zijn.ย 

Heb je interesse in de zorg? Ga naarย www.ontdekdezorg.nuย , ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝโ€ฆย 

ย 

Delen mag!