• darkblurbg

Ervaring ''De dag van de interim manager''

Gepubliceerd op: 14-12-2023

''Voor mij was het heel verhelderend.’’ 

De Dag van de Interim Manager, wat kan je daar nou eigenlijk van verwachten? Voor velen was dat bij de eerste editie de vraag, zo ook voor Rogier Peetoom. Als clusterlead digital frontend bij de NPO kwam hij naar dit event en dat overtrof zijn verwachtingen. Graag deelt hij zijn ervaringen.

‘’Ik dacht dat ik misschien een vreemde eend in de bijt zou zijn. Maar niets was minder waar. Als manager, of je nu interimmer bent of niet, heb je allemaal met dezelfde zaken te maken. Voor mij was het heel verhelderend om met zoveel gelijkgestemden, als managers onder elkaar, de thema’s te bespreken. Ook het netwerken was interessant want er waren managers uit veel verschillende bedrijven bij elkaar, dat maakt dat je nieuwe inzichten vergaart.

Daarnaast denk ik dat het juist voor interim managers heel verbindend kan werken. Ik kan me voorstellen dat je als interimmer vaak het gevoel hebt dat je alleen tegen bepaalde problemen aanloopt. Tijdens dit event kom je erachter dat je samen met dezelfde issues te maken hebt en kan je van elkaar leren. Al met al een heel interessant event, ik kijk dan ook uit naar de volgende editie.’’

Wil je ook ‘De dag van de interim manager’ op 18 januari 2024 bijwonen? Meld je dan nu aan via De dag van de interim manager | Timantti

 

Delen mag!