• darkblurbg

De ligbedjes zijn weer ingeruild

Gepubliceerd op: 06-09-2022

De ligbedjes lagen heerlijk, maar we verruilen ze met hernieuwde energie voor onze bureaustoelen. Oftewel, de vakantieperiode zit erop, tijd om weer aan de slag te gaan. En daar hebben we weer zin in!

De vakantieperiode is voor ons de tijd om even offline te gaan. In eerste plaats om te genieten na een periode van hard werken, maar ook om inspiratie en energie op te doen voor ons vak. Om zo ons werk weer vol enthousiasme op te mogen pakken.

Voor ieder van ons betekent dat iets anders. Graag delen Rachel, Charo, Harm en Julïette, iets van hetgeen dat zij hebben meegenomen van deze vakantieperiode.  

Charo:
Vakantie geeft mij letterlijk ruimte om te vertragen en tot rust te komen. Zo ga ik vanuit mijn hoofd meer naar mijn lijf en voel ik beter aan wat echt belangrijk is voor mij. Het fijne is dat ik deze ontspanning inmiddels tijdens een vakantie thuis ook kan vinden. De fysieke lucht en mentale schapruimte die me dat geeft, gun ik iedereen.

Harm:
Waar je ook  loopt, bent of heengaat je neemt altijd alle zintuigen mee.
Andere mensen, geuren, kleuren, het proeven van kruiden en een andere omgeving prikkelen mijn creativiteit en maken mij blij. Als ik dan weer terug ben van vakantie kijk en luister ik met open geest (mind), positieve aandacht, nieuwsgierig naar alles in mijn omgeving. Ik ben mij dan weer bewust van alle ideeën en kansen die er vaak al zijn en die alleen opgepakt hoeven te worden.

Juliëtte:
Vakantie is voor mij dé tijd om alles los te kunnen laten. Meer dan andere periodes in het jaar kan ik me dan helemaal opladen. Dit geeft mij de energie om weer lekker aan de slag te gaan!

Rachel:
Vakantie betekent voor mij: genieten van mijn gezin en samen op ontdekkingsreis. Wij dompelen ons letterlijk en figuurlijk onder in een andere wereld. Nieuwe omgeving, nieuwe ervaringen, andere omstandigheden. Zij maken de avonturier, creativiteit en saamhorigheid in mij wakker. Dat brengt een ander perspectief en relativering op alle dagdagelijkse activiteiten “thuis”. Heerlijk om dan vol nieuwe indrukken en ideeën en gereset terug te komen.

 

Delen mag!