• darkblurbg

''A company is only as good as the people it keeps.''

Gepubliceerd op: 15-06-2023

Met 25 jaar ervaring op zak, waarvan 10 jaar als freelance officemanager, heb ik veel bedrijven kunnen ondersteunen op gebied van kantoorzaken. Dat ik als freelancer werk betekent niet dat ik aan de zijlijn sta. Het is namelijk van groot belang om onderdeel te worden van het bedrijf en daar zijn de medewerkers de belangrijkste factor in.

Want als ik iets heb ontdekt vanuit mijn positie, is het precies datgene wat de quote zegt:
''Een bedrijf is zo goed als de mensen waaruit het bestaat.’’

Ik heb gemerkt dat, dat mijn werk waardevol maakt. Het gaat vaak niet om de producten of de diensten van het bedrijf, maar de mensen die het bedrijf maken tot wat het is. Ik geniet van de verschillende samenwerkingen met collega’s en dat is waar ik dan ook altijd naar zoek: een bedrijf waar de mensen mij kunnen inspireren, behulpzaam zijn en elkaar versterken.

Timantti is zo’n bedrijf waar wij elkaar ondersteunen, ideeën delen en samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. We hebben een hecht team waar ik de vrijheid krijg om mijn functie zelfstandig in te vullen en mij persoonlijk te ontwikkelen. Zo voel ik me vrij om te blijven groeien.

En dat met mijn 25 jaar ervaring 😉 !

 

Delen mag!