Skip to main content
5 september 2024

Wat levert vakantie concreet op?

Na een aantal weken van even helemaal offline zijn we weer helemaal terug van weggeweest. Wij geloven dat je regelmatig de tijd moet nemen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen uit te proberen en/of je te vervelen. Maar wat levert dat concreet op? Wij vroegen het aan een aantal van ons Timantti team.

Mariëlle van de Merbel
Wat ik (weer) meeneem van vakantie is hoe lekker het is om buiten te zijn en te bewegen. Het maakt me blij, ik kom tot rust en ik krijg de mooiste ingevingen. Dat brengt mij op het voornemen om weer meer meetings (bijvoorbeeld een wandelmeeting) te gaan houden. Ik heb nu al zin in de mooie gesprekken met collega’s in de buitenlucht.

Rachel Notenboom
Vakantie is voor mij de tijd om op te laden en frisse ideeën opdoen, vaak geïnspireerd door andere culturen, tijdperken en nieuwe ontdekkingen. Zo voel ik me bij terugkeer: opgeladen, is mijn creativiteit verrijkt en mijn perspectief vernieuwt. Tijd om weer lekker aan de slag te gaan bij geweldige klanten, in het allermooiste vak in de wereld: management!

Renske Rademaker
Tijdens mijn vakantie heb ik geleerd hoe belangrijk het is om nieuwsgierig te blijven. Die houding neem ik mee naar mijn werk om zo vaker nieuwe ideeën te onderzoeken en dingen uit te proberen.

Harm de Boer
Wij kregen van een voorbijganger de letterlijke uitspraak: Today was good, tomorrow is great. Mooi als je je spontaan kan laten verrassen en leiden door de kennis van anderen. Vraag vaker tips aan onbekenden (de locals). Hierdoor kwamen wij op de meest elegante plekjes en proeverijen vol smaaksensaties met een wauw beleving.

Doortje Hafkamp 
Wat ik meeneem van mijn roadtrip door Zweden is hoe heerlijk ik het vind om in korte tijd veel nieuwe plekken te zien en ervaren. Deze variëteit geeft perspectief en lucht. Daarom neem ik mezelf voor om met regelmaat te blijven afwisselen van werkplek – gedurende de dag, alleen of met collega’s!

P.S. Deze foto van de Domtoren in ‘’ons’’ Utrecht is meer dan een mooi plaatje…. Want niet alleen wij zijn terug van weggeweest. Ook de Domtoren is, na 7 jaar van restauratie, officieel weer uit de steigers!

Rachel Notenboom
Rachel Notenboom
Interim Manager, Eigenaar
Neem contact op
Volg ons